Full Otomatik Kebap Üretim Hattı
Ürün Özellikleri
Yüksek Kaliteli Paslanmaz çelik saçtan ve kazan içi yanmaz paslanmazdan üretilmiştir.
Şişe ihtiyaç duymadan, şiş izi ve parmak iz nakışı vererek seri üretim
Usta ve fazla insan kaynağı gerektirmeden optimum seviyede verimli üretim
Akıllı sayaç sistemi, günlük ve haftalık üretim miktar bilgisi sağlar
Otomatik ve manüel kontrol sağlar
Kebabın uzunluk, en, kalınlık ve gramaj ağırlığı ayarlama fonksiyonu
Domates, biber, tavuk, balık, pizza pişirme ve közleme
Eti sıkıştırmadan yumuşak ve lezzetli sunum sağlar
Sağıklı ve hijyenik et temasında olan yerlerin kolaylıkla yıkanması
Homojen ısı dağılımı sayesinde eşit pişirme ve direkt ateşe temas etmeden dumansız pişirme
Kolay hareket edebilen istenildiği zaman kilitlemeli tekerlekler
Makine hazırlama süresi 20 – 25 dakika
Teknik özellikler:
- Tip: Gazlı
- Elektrik: 220 V, 50-60Hz, Tek Faz
- Pnömatik sistem: 80Lt 2 Silindirli kompresör
- Pnömatik : P max=12 bar/175psi
- Motor Gücü: 0.75 KW x 2 Adet
- Gaz Basıncı : 15-20 Bar
- En ayarlama: farklı kalıpla 2cm’den 7cm’e
- kalınlık ayarlama: farklı kalıpla 5mm’den 20mm’e