Standart Manuel

Standart Manuel kebap Geleneksel şef el yapımı şekli gibi kebabı yapabilir. Kalıbı İsviçre Teflon ile kaplanmıştır ve makinenin gövdesi tamamen Paslanmaz’dan yapılmıştır.

Bu makinenin kullanımı çok kolaydır ve kullanımdan sonra temizlenmesi kolaydır.

Kebap yaparken, kebabın ellerle minimum teması vardır, bu nedenle nihai ürünler (kebob) geleneksel olanlara kıyasla çok hijyen sağlar.

Kebap yükü 50 gr’dan 90 gr’a kadar ayarlanabilir

Müşterilerimizden bazıları bu makineye “mini kebap makinesi” adını vermiştir.

Şiş kebap kıyma ile zor bir gıda.

Eti, şişin üzerine, pişirme sırasında dökülmeyecek şekilde yapıştırın.

Bu makinenin ve et ve diğer malzemelerin doğru kombinasyonunun yardımıyla herhangi bir deneyim olmadan bir usta şef kebabı yapabilirsiniz.

Bu makine tarafından hangi kebaplar yapılır: Yunan’dan Adana kebabı, Urfa kebabı ve kofta (kofta) kebabı.

Ürün Özellikleri

  • İsviçre Teflonu kaplı parmak izi desenli kalıp
  • Gıda Hijyen Standartlarına Tam Uyum
  • 50 Gramdan 90 Grama Kadar Eti Şişe Saplama sağlar
  • Makinenin Hazırlanma Süresi 3 Dakika
  • Saplama Kapasitesi 3 Adet/Dakika (180 Adet/Saat)
  • Eni 2 cm x 2mm Kalınlığında Olan Şişlerde Kullanma İmkânı
  • Nitelikli Elemana İhtiyaç Duyulmaz
  • Küçük Restoran ve Ev İçin Uygun (Piknik Ve Etkinlikler İçin)
  • Bulaşık Makinesinde Yıkama İmkânı
  • Küçük ve kolay taşınabilirlik


Teknik Özellikler:

  • Tip: Elektrikli
  • Elektrik: 110 V – 220 V, 50-60Hz,  Tek Faz
  • Max. Huni hacmi: 90gr
  • Kalıp Uzunluğu: 24 cm
  • Makine Ebatlar: Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (30x15x9) Cm
  • Ambalaj Boyutlar: Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (34x18x10) Cm
  • Net Ağırlık: 2 Kg

Açıklama

Boyutlar ve Kapasiteler:

Model No. Üretim Kapasitesi        Ebatları (cm)
KS10 180 Adet / Saatte (30x15x9)  Cm