Full Otomatik Kebap Üretim Hattı

Ürün Özellikleri

Yüksek Kaliteli Paslanmaz çelik saçtan ve kazan içi yanmaz paslanmazdan üretilmiştir.

Şişe ihtiyaç duymadan, şiş izi ve parmak iz nakışı vererek seri üretim

Usta ve fazla insan kaynağı gerektirmeden optimum seviyede verimli üretim

Akıllı sayaç sistemi, günlük ve haftalık üretim miktar bilgisi sağlar

Otomatik ve manüel kontrol sağlar

Kebabın uzunluk, en, kalınlık ve gramaj ağırlığı ayarlama fonksiyonu

Domates, biber, tavuk, balık, pizza pişirme ve közleme

Eti sıkıştırmadan yumuşak ve lezzetli sunum sağlar

Sağıklı ve hijyenik et temasında olan yerlerin kolaylıkla yıkanması

Homojen ısı dağılımı sayesinde eşit pişirme ve direkt ateşe temas etmeden dumansız pişirme

Kolay hareket edebilen istenildiği zaman kilitlemeli tekerlekler

Makine hazırlama süresi 20 – 25 dakika

Teknik özellikler:

  • Tip: Gazlı
  • Elektrik: 220 V, 50-60Hz, Tek Faz
  • Pnömatik sistem: 80Lt 2 Silindirli kompresör
  • Pnömatik :  P max=12 bar/175psi
  • Motor Gücü: 0.75 KW x 2 Adet
  • Gaz Basıncı : 15-20 Bar
  • En ayarlama: farklı kalıpla 2cm’den 7cm’e
  • kalınlık ayarlama: farklı kalıpla 5mm’den 20mm’e
Kategoriler:

Açıklama

Boyutlar ve Kapasiteler:

 

 

Model No. Üretim Kapasitesi Ebatlar (cm) UxGxY Net Ağırlık Kg
KS50 60 gr için 750Adet / Saatte (260x70x190) Cm 380 Kg
KS51 60 gr için 1200Adet / Saatte (295x70x190) Cm 450 Kg
KS52 60 gr için 1500Adet / Saatte (360x70x190) Cm 550 Kg